ေဆးပညာရွင္ သုေတသီမ်ား၏ ေလ့ေလာေတြ ့ရွိခ်က္အရ တည္သီးစားသုံးၿခင္းသည္ က်န္းမာေရး ေကာင္းမြန္ေစႏုိင္ေႀကာင္း ေလ့လာေတြ ့ရွိရသည္ဟု သိရွိရသည္ ။
တည္သီးတြင္ ဗီတာမင္ ေအ ၊ စီ ၊ ကယ္လ္ဆီယမ္ ၊ ပုိတက္ဆီယမ္ ၊ သံဓာတ္ ၊ မဂၢနိဓာတ္ မ်ား အၿပင္ ပန္းသီးထက္ အမွ်င္ဓာတ္ ၁၀၀ ဂရမ္ ေက်ာ္ပုိမုိ ႀကြယ္ဝမွဳရွိသည္ ။
ေသြးထဲရွိ အယ္လ္ကုိေဟာဓာတ္ သိပ္သည္းဆကုိလည္း ေလွ်ာ့ခ်ေပးႏုိင္သည္ ။
တရုတ္ႏုိင္ငံ ႏွင့္ ဂ်ပန္ႏုိင္ငံ တုိ ့တြင္ အဓိက စုိက္ပ်ဳိးၿပီး အခြံ ႏွင့္ အခြံ မပါဘဲ စားသုံးႏုိင္သည္ ။
မွ Mg Mandalay
Author: မာရုသူရ
Related Posts
Some simillar article from this label, you might also like
- Blog Comments
- Facebook Comments
Subscribe to:
Post Comments (Atom)