တည္သီးစားသုံးၿခင္းၿဖင့္ က်န္းမာေရး ေကာင္းမြန္ေစႏုိင္

ေဆးပညာရွင္ သုေတသီမ်ား၏ ေလ့ေလာေတြ ့ရွိခ်က္အရ တည္သီးစားသုံးၿခင္းသည္ က်န္းမာေရး ေကာင္းမြန္ေစႏုိင္ေႀကာင္း ေလ့လာေတြ ့ရွိရသည္ဟု သိရွိရသည္ ။ တည္သီးတြင္ ဗီတာမင္ ေအ ၊ စီ ၊ ကယ္လ္ဆီယမ္ ၊ ပုိတက္ဆီယမ္ ၊ သံဓာတ္ ၊ မဂၢနိဓာတ္ မ်ား အၿပင္ ပန္းသီးထက္ အမွ်င္ဓာတ္ ၁၀၀ ဂရမ္ ေက်ာ္ပုိမုိ ႀကြယ္ဝမွဳရွိသည္ ။ ေသြးထဲရွိ အယ္လ္ကုိေဟာဓာတ္ သိပ္သည္းဆကုိလည္း ေလွ်ာ့ခ်ေပးႏုိင္သည္ ။ တရုတ္ႏုိင္ငံ ႏွင့္ ဂ်ပန္ႏုိင္ငံ တုိ ့တြင္ အဓိက စုိက္ပ်ဳိးၿပီး အခြံ ႏွင့္ အခြံ မပါဘဲ စားသုံးႏုိင္သည္ ။ မွ Mg Mandalay

SHARE THIS
Previous Post
Next Post